2/20/2023

Συνέντευξη Τύπου Παρουσίασης Συνεργασίας Super League & Stixoiman: “Emfasis Non-Profit: μια οργάνωση που προσφέρει αρωγή στους συνανθρώπους μας”

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/02), Super League και Stoiximan παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση της μεταξύ τους συνεργασίας, για τη χρηματοδότηση και την ονοματοδοσία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Super League με τη Stoiximan πραγματοποιήθηκε από την αναπληρώτρια πρόεδρο Δ.Σ. της Super League κα. Κάτια Κοξένογλου και τον κ. Πάνο Κωνσταντόπουλο, Αντιπρόεδρο της Stoiximan, όπου παρουσιάστηκε το αναλυτικό πλάνο της συνεργασίας, το οποίο πέρα από την ονοματοδοσία του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, περιλαμβάνει και κοινές πρωτοβουλίες για την εμπειρία του φιλάθλου καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της χορηγικής συνεργασίας, σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“…..Η Κεντρική Χορηγία της Stoiximan, πέρα από την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, σηματοδοτεί και την αφετηρία μιας πλειάδας κοινωνικών πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας. Ήδη σήμερα, έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τους εκπροσώπους της Emfasis Non-Profit, ενός οργανισμού που προσφέρει αρωγή σε συνανθρώπους μας και στην οποία η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες που την απαρτίζουν, δίνει τη στήριξή της.”

Πηγή: Super League

Κάνε Εγγραφή

Newsletter